NA 057

DIN Standards Committee Food and Agricultural Products

Draft standard

ISO/DIS 13136-1
Microbiology of the food chain - Detection, isolation and characterization of Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) - Part 1: Horizontal method for the detection and isolation of Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC)

Title (German)

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Nachweis, Isolierung und Charakterisierung von Shiga-Toxin bildenden Escherichia coli (STEC) - Teil 1: Horizontales Verfahren zum Nachweis und zur Isolierung von Shiga-Toxin bildenden Escherichia coli (STEC)

Responsible national committee

NA 057-01-06 AA - Microbiology of the food chain  

Responsible international committee

ISO/TC 34/SC 9/WG 38 - Shiga-toxin producing Escherichia coli (STEC)  

Edition 2024-02
Original language English
Price from 74.40 €
Table of contents

Contact

Haider Klenz

Am DIN-Platz, Burggrafenstr. 6
10787 Berlin

Tel.: +49 30 2601-2355
Fax: +49 30 2601-42355

Send message to contact